Трио Сопрано

Трио Сопрано

Трио Сопрано в ритъма на Кан-кан

Трио Сопрано успяха да изненадат приятно меломаните с най-новия си музикален проект със заглавие “Can Can”. Певиците предлагат своята оригинална интерпретация на най-известната и до днес музика за кан-кан, написана от Жак Офенбах. Смята се, че официалната поява на танца е на 21 октомври 1858 година на премиерата на оперетата “Орфей в ада”. В следващите години неувяхващата слава на танца се поддържа най-вече от балерините на прочутото парижко кабаре “Мулен Руж”.

Трио Сопрано се довериха за аранжимента на “Can Can” на Пламен Станчев, а за текста – на поетесата Мариета Ангелова. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, а за цялостната визия на проекта безспорен принос имат и оригиналните хореографии на танцова формация “Елика”. 
Клипът беше заснет в СПА Хотел Персенк и Термален Аквапарк Персенк в гр. Девин, а за визията и стила на момичетата отново се погрижиха Петър Кирчев - коси, Ивайло Андреев - грим и Петя Кръстева - дизайнер и стилист. 
Видеото вече се върти в ефира на Планета ТВ и Планета HD, както и в YouTube.

В навечерието на премиерата на “Can Can” Петя, Биляна и Габриела заснеха и нова фотосесия с Константин Кръстев – Коко. В кадрите те отново показват класа и стил, тяхна запазена марка.






Няма коментари:

Публикуване на коментар