Трио Сопрано

Трио Сопрано
Станимира Ангелова е новият TOP MODEL of the WORLD

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2009-11-30 17:40:00

На 28-ми ноември в атракцион "Калоянова крепост" - Велико Търново се проведе второто издание на конкурса Top Model of the World в България. Нощта на модата в крепостта събра целия бизнес елит на България и залата беше тясна за да побере повечето от 500 гости на вечерта.

По време на официалната част на конкурса претендентките и моделите от Expose Model показаха в дефилета най-новите колекции на модна къща "Енита" и Centransit с дизайнер Евгени Петков. А за финалното дефиле с официални рокли, организаторите от Expose Model оставиха в ръцете на младата дизайнерка Христина Ангелова, която изработи вечерните тоалети специално за събитието. Членове на журито бяха меценатът на ансамбъл "Българе" Елена Андерсон и модния експерт Ceno Vutov Felix.

Като специални музикални гости на вечерта бяха трио "Сопрано" и трио The Unique Voices, които взривиха залата от аплодисменти.

1 коментар:

  1. Momo4eta, super ste prodaljavaite vse taka napred. Pojelavam vi da se izka4ite na nai visokoto stapalo na va6ata kariera. Na Bilqna pogelavam vse taka uspe6no da izka4va vsi4ki varhove.

    ОтговорИзтриване